• sgs

Madeg Ing 2003/ Oeko-Tex 100 Certified/ Sedex Certified Kita Pantes Dipercaya Panjenengan!

about-img

Babagan awake dhewe

Suntex utamane ngasilake sprei, linen meja, linen pawon lan tekstil bayi.Perasaan tangan super alus & pengerjaan sing apik & macem-macem apik.Suntex nduweni pertumbuhan sing stabil lan dhuwur saben taun.Liwat usaha sing konsisten saka staf sing berpengalaman, Suntex wis dadi salah sawijining panyedhiya tekstil omah ing China.Suntex minangka panyedhiya tekstil omah lan tekstil bayi siji-mandeg, ngarep-arep bisa nglayani luwih akeh pelanggan lan tambah gedhe lan gedhe bebarengan karo saben pelanggan.

Produk Kita

Kaluwihan Kita

Founded Its Own Stitching Mill

Ngadegake Pabrik Jahitan Dhewe

Fair Hometextiles Manufacturering Co., Ltd., sing jurusan prodhuksi tekstil omah lan kluwarga kanthi karyawan 120 karyawan lan omzet taunan luwih saka 2 yuta Dolar AS.

Established A Joint-Venture Plant

Madegake Pabrik Joint-Venture

Ningjin Huaxin Machinery Co., Ltd., sing duwe spesialisasi ing produksi fitting kaca stainless steel kanthi baris lengkap pengecoran lilin lan peralatan mesin sing ilang.

Merek sing wis kita kerjakake:

  • B&M
  • Guineys-LOGOS-2014
  • 2